Jednoduchý recept

Hovězí s česnekem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (14%)
ID receptu: 19621

Ingredience

2 ks Cibule
200 g Hovězí maso zadní
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
800 l Voda pitná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 305 kcal
Kilojoule 1 274kJ
6% Sacharidy 20 g
19% Tuky 15 g
809% Sodík 16 g
43% Bílkoviny 24 g

Hovězí s česnekem postup přípravy receptu:

1

Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme naklepané opepřené a osolené plátky masa, opečeme, podlijeme vodou a podusíme doměkka.

2

Hotové maso vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, zalijeme vodou a ještě povaříme.

3

Ochutíme třeným česnekem a podle chuti dosolíme. Maso vložíme do omáčky a ohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept