Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 19638

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
125 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
800 g Sleď čerstvý
1 kávová lžička Sůl
8 ks Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 627 kcal
Kilojoule 2 622kJ
7% Sacharidy 26 g
66% Tuky 49 g
10% Sodík 203 mg
52% Bílkoviny 29 g

Pečený sleď postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené sledě pokapeme citronovou šťávou, do břišních dutin jim vložíme vždy snítku tymiánu. Ryby obalíme v osolené a opepřené mouce, v pánvi na rozehřátém oleji opékáme ryby z každé strany přibližně 4 minuty do zlatova.

Poznámka

Podáváme z bramborovým salátem. Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept