Jednoduchý recept

Celer v olivovém oleji

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 19659

Ingredience

500 g Celer bulvový
200 g Cibule
50 ml Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr krupice
60 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
60 g Mrkev kořen
100 ml Olej olivový
6 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 285 kcal
Kilojoule 1 193kJ
4% Sacharidy 14 g
80% Tuky 60 g
17% Sodík 334 mg
4% Bílkoviny 2 g

Celer v olivovém oleji postup přípravy receptu:

1

Celer očistíme, oloupeme a pokrájíme na menší kousky, přidáme na kolečka rozkrájenou mrkev a na kostičky nakrájené brambory. Vše zalijeme olejem a vodou, osolíme, ocukrujeme, zalijeme citrónovou šťávou, necháme vařit až do změknutí.

2

Uvařenou zeleninu necháme vystydnout, podáváme posypané hráškem a sekanou petrželí.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept