Jednoduchý recept

Kokosový koláč s tofu a ovocem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 50 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 19700

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
40 g Kokos sušený
1 ks Kypřicí prášek do pečiva
2 kávová lžička Med včelí
150 ml Mléko sójové
250 g Mouka špaldová
30 g Olej olivový extra panenský
60 g Oves Milk - sušený ovesný nápoj
150 g Rybíz červený
50 g Solamyl
350 g Sýr sójový - Tofu
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 284 kcal
Kilojoule 1 190kJ
11% Sacharidy 41 g
14% Tuky 10 g
0% Sodík 4 mg
14% Bílkoviny 8 g

Kokosový koláč s tofu a ovocem postup přípravy receptu:

1

Med rozpustíme v teplém sojovém mléce. Do mísy nasypeme špaldovou mouku se strouhaným kokosem a kypřícím práškem. Na mouku nalijeme sladké sojové mléko, přilijeme olej a zakápneme citronovou šťávou. Vypracujeme těsto a necháme 40 minut odležet.

2

Do mixéru nadrobíme tofu, přilijeme vodu a 2 lžíce medu. Přisypeme sušené mléko a Solamyl. Zakápneme citónovou šťávou a důkladně rozmixujeme.

3

Plech vyložíme papírem na pečení a předehřejeme troubu.

4

Na pomoučeném vále rozválíme odpočaté těsto do velikosti plechu. Dáme na plech, z mixéru na těsto vyklopíme náplň a rozetřeme po celé ploše. Posypeme omytým rybízem a pečeme při mírných teplotách 50 minut.

5

Vychladlý koláč nožem nakrájíme na řezy a podáváme jako moučník.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept