Jednoduchý recept

Vepřové maso po selsku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 19724

Ingredience

4 ks Brambory
1 ks Celer bulvový
2 ks Cibule
1 ks Kedlubna
4 ks Mrkev kořen
1 kávová lžička Muškátový oříšek
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Petržel kořen
1 ks Pórek
1 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Tuk
800 g Vepřová kýta
1 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 819 kcal
Kilojoule 3 425kJ
15% Sacharidy 56 g
515% Tuky 387 g
70% Sodík 1 g
103% Bílkoviny 58 g

Vepřové maso po selsku postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky a opečeme na rozehřátém tuku. Přidáme nakrájenou cibuli, dále opékáme a nakonec osolíme, opepříme a přidáme nastrouhaný muškátový oříšek.

2

Zeleninu nakrájíme na kostky a do hrnce střídavě skládáme vrstvu masa a vrstvu zeleniny - k tomu přilijeme polovinu vývaru - a zakryté poklicí dusíme v troubě asi hodinu.

3

Potom přidáme brambory (také nakrájené na kostky), zalijeme zbývající polovinou vývaru - a dusíme dalších 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept