Recept

Kuřecí játra po židovsku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 19770

Ingredience

750 g Játra kuřecí
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
100 ml Víno bílé
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 389 kcal
Kilojoule 1 626kJ
1% Sacharidy 4 g
28% Tuky 21 g
20% Sodík 410 mg
70% Bílkoviny 39 g

Kuřecí játra po židovsku postup přípravy receptu:

1

Očištěná játra nakrájíme na kousky a promícháme s prolisovaným česnekem, solí, pepřem a mletou paprikou. V pánvi na rozpáleném oleji játra zprudka opečeme a zalijeme vejci rozšlehanými s vínem. Krátce zapečeme.

2

Podáváme s čerstvým pečivem a zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept