Jednoduchý recept

Pečené čerstvé ovoce s likérem Grand marnier

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 19830

Ingredience

2 ks Broskve
4 ks Fíky čerstvé
2 ks Hrušky
3 polévková lžíce Likér Grand Marnier
5 polévková lžíce Pomerančová šťáva
2 ks Švestky

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 153 kcal
Kilojoule 639kJ
10% Sacharidy 37 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 1 mg
3% Bílkoviny 2 g

Pečené čerstvé ovoce s likérem Grand marnier postup přípravy receptu:

1

Omyté ovoce nakrájíme na kousky. Fíky napůl, broskve na čtvrtiny, hrušky podélně na čtvrtky a švestky napůl.

2

Naskládáme do zapékací misky, pokapeme pomerančovou šťávou a necháme péct v troubě vyhřáté na 200°C 18 minut. Poté přilijeme likér a necháme péct dalších 6 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept