Palec nahoru
2
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 2 Arašídová srdce 5 1
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 1985

Ingredience

100 g Cukr moučkový
125 g Džem rybízový
300 g Mouka pšeničná hladká T 650
175 g Máslo čerstvé
50 g Ořechy burské pražené
2 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 359 kcal
Kilojoule 1 500kJ
11% Sacharidy 41 g
26% Tuky 19 g
2% Sodík 48 mg
11% Bílkoviny 6 g

Arašídová srdce postup přípravy receptu:

1

Máslo, mouku, cukr, špetku soli a umleté nesolené arašídy zpracujeme na hladké těsto, necháme v chladu asi 5 hodin.

2

Těsto vyválíme a vykrajujeme srdíčka celá a s otvorem, ve tvaru malého srdíčka.

3

Přendáme na plech s pečícím papírem, potřeme rozšlehanými žloutky se smetanou a pečeme v horké troubě.

4

Vychladlá srdíčka namažeme džemem, spojíme a pocukrujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
2
Palec dolu
0
4
Skvělý recept