Recept

Studená frankfurtská omáčka s bylinkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 19864

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
50 g Kerblík
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
3 polévková lžíce Olej slunečnicový
50 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
4 ks Vejce slepičí
300 g Zakysaná smetana
50 g Šťovík

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 340 kcal
Kilojoule 1 424kJ
3% Sacharidy 11 g
38% Tuky 28 g
11% Sodík 217 mg
25% Bílkoviny 14 g

Studená frankfurtská omáčka s bylinkami postup přípravy receptu:

1

Vejce uvařená natvrdo oloupeme a nadrobno nasekáme.

2

Žloutek smícháme se smetanou, po kapkách přiléváme olej a nakonec přidáme hořčici, citronovou šťávu, ocet a sůl.

3

Do omáčky vmícháme nasekaná vejce a omyté, nasekané bylinky.

Poznámka

Vejce předem uvaříme natvrdo. Můžeme použít i jiné druhy bylinek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept