Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 19868

Ingredience

2 polévková lžíce Balsamico ocet
1 polévková lžíce Cukr třtinový
4 polévková lžíce Kečup
2 ks Limetka
3 polévková lžíce Med včelí
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř cayenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 kávová lžička Tabasco
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 391 kcal
Kilojoule 1 638kJ
29% Sacharidy 103 g
1% Tuky 1 g
41% Sodík 828 mg
6% Bílkoviny 3 g

Grilovací marináda postup přípravy receptu:

1

Oloupaný česnek prolisujeme a v misce smícháme s kečupem, balsamicem, limetkovou šťávou, mletou paprikou, cayenským pepřem, medem, cukrem a tabascem.

2

Vše dobře promícháme, osolíme a opepříme.

3

Marináda je vhodná na steaky a žebírka. Maso v ní naložené několik hodin před grilováním bude křehké a dobře kořeněné.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept