Jednoduchý recept

Španělské brambory s passatou

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 19896

Ingredience

450 g Brambory rané
1 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Cibule
1 kávová lžička Hořčice
2 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Paprika zelená
300 ml Passata (drcená rajčata)
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
300 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 186 kcal
Kilojoule 776kJ
9% Sacharidy 34 g
8% Tuky 6 g
27% Sodík 548 mg
10% Bílkoviny 5 g

Španělské brambory s passatou postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozpálíme rostlinný olej. Omyté nové brambory nakrájíme na širší plátky a začneme restovat. Cibuli pokrájíme na kolečka a přidáme k bramborám. Restujeme spolu asi 5 minut.

2

Zelenou papriku nakrájíme na slabé proužky a spolu s chilli kořením a hořčicí přidáme na pánev. Restujeme další 3 minuty.

3

Nakonec podlijeme zeleninovým vývarem a passatou, osolíme, opepříme a dusíme 20 minut.

4

Zdobíme sekanou petrželkou a podáváme jako přílohu k masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept