Jednoduchý recept

Žemlový berek s párkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 19906

Ingredience

20 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
150 g Párky jemné
100 g Sýr Parmezán
1 ks Veka
2 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 351 kcal
Kilojoule 1 469kJ
6% Sacharidy 21 g
29% Tuky 22 g
20% Sodík 401 mg
29% Bílkoviny 17 g

Žemlový berek s párkem postup přípravy receptu:

1

Vršek veky seřízneme a vydlabeme střídku.

2

Nakrájený párek osmažíme na oleji a přidáme protlak, ke vzniklé směsi přilijeme trochu vody a dobře promícháme. Necháme chvíli vařit.

3

Párkovou směsí naplníme vydlabanou veku, posypeme strouhaným sýrem, opepříme a dáme péct na 20 minut při teplotě 175 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept