Berek s náplní ze syrového masa - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 50 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Berek s náplní ze syrového masa
Celkový čas: | 50 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 25 minut |
Autor: | holinka |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (25%) |
ID receptu: | 19910 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
2 ks | Cibule |
250 g | Maso mleté - mix |
250 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
150 ml | Olej rostlinný |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 polévková lžíce | Protlak rajčatový |
1 špetka | Sůl |
1 ks | Vejce slepičí |
50 ml | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 61,3mg |
Draslík | 93,4mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 71,6mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,7mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Olej rostlinný, Sůl, Vejce slepičí, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Maso mleté - mix, Mouka pšeničná hladká T 650, Pepř černý mletý, Protlak rajčatový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Berek s náplní ze syrového masa postup přípravy receptu:
1 | Z mouky, vejce, soli a trošky vlažné vody vypracujeme hladké těsto, které necháme 15 minut odležet v chladu. Poté těsto rozválíme na tenký plát, vykrajujeme kolečka o průměru 10 cm. |
2 | Na kolečka z těsta dáme směs z mletého masa, protlaku, pepře, soli a pokrájené cibule. Kolečka překládáme na polovinu, okraje dobře stiskneme. |
3 | Bereky osmažíme na rozpáleném oleji. |