Jednoduchý recept

Řízečky z mletého masa a brambor

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 19956

Ingredience

2 ks Brambory vařené ve slupce
600 g Maso mleté - mix
125 ml Mléko polotučné
100 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 682 kcal
Kilojoule 2 855kJ
2% Sacharidy 9 g
84% Tuky 63 g
16% Sodík 314 mg
35% Bílkoviny 20 g

Řízečky z mletého masa a brambor postup přípravy receptu:

1

Vychladlé, ve slupce uvařené brambory oloupeme, nastrouháme, přidáme mleté maso, vejce, sůl, pepř a přilijeme trochu mléka. Vše dobře promícháme, ze směsi vytvarujeme 4 tenčí řízky a opečeme je na pánvi na oleji do zlatova.

Poznámka

Servírujeme teplé. Množství mléka upravíme podle potřeby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept