Jednoduchý recept

Brambory s hovězím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 19970

Ingredience

3 ks Brambory
1 ks Cibule
450 g Hovězí maso zadní
600 ml Hovězí vývar základní
6 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej rostlinný
2 kávová lžička Omáčka sójová
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 ks Paprika červená
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 451 kcal
Kilojoule 1 885kJ
4% Sacharidy 14 g
42% Tuky 31 g
33% Sodík 656 mg
54% Bílkoviny 30 g

Brambory s hovězím masem postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozpálíme olej, přidáme máslo. Hovězí zadní maso nožem nakrájíme na nudličky a prudce osmahneme, aby se maso zatáhlo. Vložíme pokrájenou cibuli a prolisovaný česnek, krátce orestujeme. Brambory nakrájíme na kostičky a přisypeme k masu. Zasypeme mletou paprikou, na tuku necháme chvilku zhnědnout, podlijeme vývarem, dochutíme sójovou omáčkou, osolíme a opepříme. Přidáme ještě červenou čerstvou papriku, kterou jsme nakrájeli na proužky. Dusíme přibližně hodinu, občas zamícháme.

2

Hotový pokrm podáváme jako samostatný chod.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept