Recept

Vepřová plec se smetanovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20044

Ingredience

0,5 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
1 kávová lžička Mouka pšeničná hrubá
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřová plec
250 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 456 kcal
Kilojoule 1 907kJ
2% Sacharidy 6 g
50% Tuky 38 g
18% Sodík 370 mg
41% Bílkoviny 23 g

Vepřová plec se smetanovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Omyté, na plátky nakrájené maso opečeme na sádle, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a oloupaný, na nudličky nakrájený celer. Osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.

2

Měkké maso vyjmeme a šťávu zahustíme smetanou smíchanou s moukou. Krátce povaříme a potom omáčku procedíme na maso.

3

Šťávu nemusíme cedit, můžeme ji ponechat s kousky vařené zeleniny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept