Recept

Skopové řízky zapékané se sýrem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20049

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 kávová lžička Sardelová pasta
600 g Skopová kýta
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
3 polévková lžíce Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná
200 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 431 kcal
Kilojoule 1 804kJ
1% Sacharidy 4 g
46% Tuky 35 g
19% Sodík 385 mg
45% Bílkoviny 25 g

Skopové řízky zapékané se sýrem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na řízky a naklepeme. Maso po jedné straně osolíme a na druhé straně potřeme směsí nadrobno nakrájené cibule, sardelové pasty a nasekané petrželky.

2

Řízky vložíme do kastrolu na sádlo, mírně podlijeme a dusíme doměkka.

3

Šťávu necháme zčásti vydusit, přilijeme smetanu a povrch posypeme nastrouhaným sýrem.

4

Pokrm zapečeme ve vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept