Recept

Bramborové noky s kuřecím masem a listovým špenátem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 20061

Ingredience

500 g Bramborové noky
500 g Kuřecí prsa
5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
300 g Mozzarella
5 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
250 ml Zakysaná smetana
1 stroužek Česnek
200 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 748 kcal
Kilojoule 3 131kJ
8% Sacharidy 29 g
65% Tuky 48 g
56% Sodík 1 g
87% Bílkoviny 49 g

Bramborové noky s kuřecím masem a listovým špenátem postup přípravy receptu:

1

Bramborové noky uvaříme dle návodu na obalu. Scedíme a necháme okapat. Kuřecí maso umyjeme, očistíme, osolíme a opepříme.

2

Na pánvi rozpálíme olivový olej a na něm orestujeme kuřecí kousky ze všech stran. Přidáme listový špenát a prolisovaný česnek a restujeme další 3 minuty.

3

Pak zaprášíme hladkou moukou a restujeme 2 minuty. Zalijeme zakysanou smetanou, dle potřeby osolíme a opepříme. Prohříváme, až pokrm zhoustne. Nandáme do zapékacích misek, posypeme nastrouhanou mozzarellou a v troubě zapečeme 5 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept