Jednoduchý recept

Polévka Solferino

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20140

Ingredience

80 g Anglická slanina
1 ks Bobkový list
300 g Brambory vařené ve slupce
100 g Cibule
1 ks Estragon
5 ks Pepř černý celý
40 g Protlak rajčatový
30 g Rýže dušená
1 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 313 kcal
Kilojoule 1 308kJ
15% Sacharidy 53 g
15% Tuky 11 g
29% Sodík 588 mg
20% Bílkoviny 11 g

Polévka Solferino postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nasekanou cibuli mírně osmahneme na rozškvařené slanině.

2

Přidáme uvařené, oloupané a na kousky nakrájené brambory, dušenou rýži, prolisovaný česnek, rajčatový protlak a bobkový list, estragon, sůl a pepř. Vše zalijeme vodou a vaříme doměkka.

3

Nakonec hotovou polévku prolisujeme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept