Špenát po italsku

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
185 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
10 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
4 g
Cukr
739 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvý špenát omyjeme a necháme okapat.
  • 2
    Oloupaný česnek spolu se sardelovými řezy najemno nasekáme a krátce osmahneme v kastrole na rozehřátém oleji.
  • 3
    Přidáme špenát, přilijeme vývar a vše promícháme. Podusíme pod pokličkou asi 15 minut, osolíme, opepříme a okořeníme špetkou muškátu.
  • 4
    Špenát upravíme na nahřátou mísu a podáváme jako přílohu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.