Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 20148

Ingredience

5 polévková lžíce Hovězí vývar základní
1 špetka Muškátový oříšek
5 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
6 ks Sardelové řezy
1 špetka Sůl
3 stroužek Česnek
1000 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 185 kcal
Kilojoule 776kJ
2% Sacharidy 7 g
14% Tuky 10 g
92% Sodík 2 g
32% Bílkoviny 18 g

Špenát po italsku postup přípravy receptu:

1

Čerstvý špenát omyjeme a necháme okapat.

2

Oloupaný česnek spolu se sardelovými řezy najemno nasekáme a krátce osmahneme v kastrole na rozehřátém oleji.

3

Přidáme špenát, přilijeme vývar a vše promícháme. Podusíme pod pokličkou asi 15 minut, osolíme, opepříme a okořeníme špetkou muškátu.

4

Špenát upravíme na nahřátou mísu a podáváme jako přílohu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept