Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2015

Ingredience

112,5 g Cukr krupice
82 g Cukr moučkový
1 ks Cukr skořicový
1 ks Kypřicí prášek do perníku
400 ml Mléko polotučné
170 g Mouka polohrubá
135 g Mouka pšeničná hladká T 650
42,5 g Máslo čerstvé
5 ks Reveň (Rebarbora)
2 polévková lžíce Tuk
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 650 kcal
Kilojoule 2 721kJ
29% Sacharidy 105 g
27% Tuky 20 g
3% Sodík 57 mg
27% Bílkoviny 15 g

Rebarborový koláč postup přípravy receptu:

1

Suroviny - mouku, mléko, kypřící prášek do perníku, tuk, vejce a cukr umícháme v tekutější těsto.

2

V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme mouku a cukr a umícháme drobenku.

3

Těsto vlijeme do pekáče, poklademe očištěnou rebarborou a posypeme drobenkou.

4

Poté posypeme skořicovým cukrem a pečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept