Jednoduchý recept

Dušené okurkové plátky

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20151

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
80 g Máslo čerstvé
1 ks Okurka salátová
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Sýr Parmezán
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 265 kcal
Kilojoule 1 107kJ
2% Sacharidy 6 g
31% Tuky 23 g
25% Sodík 500 mg
18% Bílkoviny 10 g

Dušené okurkové plátky postup přípravy receptu:

1

Okurku oloupeme, omyjeme, podélně rozkrojíme a zbavíme semínek.

2

Poloviny okurky nakrájíme na silnější plátky, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.

3

Připravené okurky podusíme na másle 8-10 minut.

4

Podáváme posypané nastrouhaným sýrem jako přílohu k masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept