Lišky s míchanými vejci

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
246 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
19 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
42 mg
Cukr
447 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lišky očistíme, omyjeme a necháme okapat. Větší houby nakrájíme na kousky. Lišky vložíme do kastrolu na rozehřáté máslo a za stálého míchání dusíme doměkka. Všechna tekutina má být odpařená. Potom přidáme nasekanou petrželku.
  • 2
    Vejce rozšleháme s mlékem a solí, přelijeme přes lišky a za stálého promíchávání necháme ztuhnout.
  • 3
    Nakonec pokrm podle chuti přisolíme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.