Recept

Králičí hřbet na zelenině

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 20179

Ingredience

1 ks Bazalka
2 ks Cibule
150 g Cuketa
1000 g Králičí maso
40 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 ks Oregano čerstvé
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř bílý
2 polévková lžíce Provensálské koření
2 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná
500 ml Víno bílé
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 581 kcal
Kilojoule 2 430kJ
4% Sacharidy 14 g
32% Tuky 24 g
16% Sodík 316 mg
93% Bílkoviny 53 g

Králičí hřbet na zelenině postup přípravy receptu:

1

Očištěný a omytý králičí hřbet osolíme, opepříme a vetřeme do něj koření. Maso opečeme na másle a oleji po obou stranách a vyjmeme. Do výpeku vložíme očištěnou, nakrájenou zeleninu, chvíli podusíme, osolíme, opepříme a okořeníme oreganem a bazalkou.

2

Králičí hřbet položíme na zeleninu, podlijeme vínem a ve vyhřáté troubě pečeme doměkka. Během pečení králíka podléváme vodou a poléváme vypečenou šťávou.

3

Měkké maso naporcujeme a podáváme se zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept