Recept

Vařené hovězí s listovým špenátem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 20201

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Divoké koření celé
500 g Hovězí maso zadní
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná
2 stroužek Česnek
400 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 193 kcal
Kilojoule 807kJ
2% Sacharidy 7 g
8% Tuky 6 g
18% Sodík 358 mg
54% Bílkoviny 30 g

Vařené hovězí s listovým špenátem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso uvaříme v osolené vodě spolu s kořením.

2

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a česnek opečeme na oleji dozlatova, přidáme omytý, spařený a natrhaný špenát a krátce podusíme. Podle chuti osolíme a opepříme.

3

Vařené maso nakrájíme na plátky a upravíme na talíře s trochou vývaru a špenátem.

Poznámka

Vhodnou přílohou je vařená divoká rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept