Jednoduchý recept

Bramborový hrnec s uzeným masem a špenátem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 20236

Ingredience

500 g Brambory
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
250 g Uzené maso vařené
150 ml Voda pitná
5 stroužek Česnek
400 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 492 kcal
Kilojoule 2 057kJ
6% Sacharidy 21 g
53% Tuky 40 g
14% Sodík 288 mg
17% Bílkoviny 9 g

Bramborový hrnec s uzeným masem a špenátem postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozehřejeme olej a orestujeme na něm na kostičky nakrájené uzené maso a oloupaný, na plátky nakrájený česnek. Přidáme oloupané, rozpůlené brambory, osolíme, opepříme, přilijeme vodu a dusíme do změknutí brambor.

2

Nakonec vmícháme omyté špenátové listy a pokrm dusíme ještě 5 minut.

Poznámka

Použijeme menší brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept