Jednoduchý recept

Kuřecí maso na kedlubnách

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2027

Ingredience

5 ks Brambory
3 ks Kedlubna
400 g Kuřecí prsa
2 ks Mrkev kořen
4 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kostka Polévkové kostky Vitana
1 ks Pórek
1 balení Sýr Almette
1 špetka Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 352 kcal
Kilojoule 1 472kJ
10% Sacharidy 38 g
13% Tuky 10 g
14% Sodík 282 mg
49% Bílkoviny 27 g

Kuřecí maso na kedlubnách postup přípravy receptu:

1

Kedlubny, brambory a mrkev očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky.

2

Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka.

3

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme.

4

V půl litru vody rozpustíme zeleninový bujon.

5

V pánvi rozpálíme olej a opražíme masové nudličky z obou stran.Maso vyndáme a přikryjeme, aby nevychladlo.

6

Do pánve přidáme olej a osmahneme zeleninu, kterou zalijeme bujonem. Dusíme doměkka, pak přidáme sýr a mícháme do rozpuštění.

7

Nakonec přidáme k zelenině maso, prohřejeme, osolíme a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept