Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 20283

Ingredience

30 g Artyčoky sterilované
10 g Bazalka
30 g Mouka kukuřičná
60 g Mozzarella
12 ml Olej olivový
1 špetka Oregano sušené
12 g Passata (drcená rajčata)
1 špetka Pepř černý mletý
30 g Prosciutto sušené
180 g Rajčata
15 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
700 g Těsto na pizzu
2 stroužek Česnek
35 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

67% Kalorie 1,317 kcal
Kilojoule 5 509kJ
6% Sacharidy 23 g
47% Tuky 35 g
70% Sodík 1 g
72% Bílkoviny 40 g

Pizza quattro stagioni postup přípravy receptu:

1

Těsto na pizzu rozdělíme na dvě části a každou z nich rozválíme na plát o průměru 30 cm. Přendáme na olejem vymazaný a kukuřičnou moukou vysypaný plech.

2

Těsto potřeme rajčatovou omáčkou připravenou z rozmixovaných 120 g rajčat, 2 stroužků česneku, soli, pepře, bazalky, olivového oleje a passaty.

3

Dvě protilehlé čtvrtiny posypeme nakrájenou mozzarellou. Na jednu pak přidáme nadrobno nakrájený prosciutto, na druhou pokrájené rajče, které osolíme a posypeme sekanou bazalkou. Další část pokryjeme nakrájenými žampióny a oreganem. Poslední čtvrtinu ochutíme artyčoky a též oreganem.

4

Připravenou pizzu pečeme v troubě při 230 °C. Doba pečení je cca 14 minut.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept