Pizza spinaci

50 min.
Itálie
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1441 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
69 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
17 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek, piniové oříšky a špenát necháme osmahnout do zavadnutí na rozpáleném oleji. Dle chuti osolíme a opepříme.
  • 2
    Těsto na pizzu rozdělíme na dva díly a každý vyválíme do kola o průměru 30 cm. Těsto přendáme na olejem vymazaný a kukuřičnou moukou vysypaný plech.
  • 3
    Těsto potřeme rajčatovou omáčkou vyrobenou ze 120 g rozmixovaných rajčat, 2 stroužků česneku, 2 lžiček olivového oleje, passaty, soli a pepře. Poté posypeme 110 g pokrájené mozzarelly, špenátem, olivami, zbytkem mozzarelly a parmezánem.
  • 4
    Takto připravenou pizzu dáme péct na 14 minut při 240 °C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.