Recept

Čínská pórková polévka s vepřovým masem

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 20344

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
0,5 kávová lžička Glutasol
200 g Pórek
1 kávová lžička Solamyl
0,5 kávová lžička Sůl
150 g Vepřová kýta
1 polévková lžíce Víno bílé
1250 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 487 kcal
Kilojoule 2 040kJ
3% Sacharidy 10 g
16% Tuky 12 g
55% Sodík 1 g
21% Bílkoviny 12 g

Čínská pórková polévka s vepřovým masem postup přípravy receptu:

1

Omytou kýtu nakrájíme na jemné plátky, osolíme, přidáme zázvor, cukr, glutasol, víno a vše promícháme. Nakonec vmícháme polovinu Solamylu a směs necháme chvíli v chladničce.

2

Očištěný a omytý pórek nakrájíme na tenké nudličky.

3

Vývar přivedeme k varu, vsypeme pórek a povaříme asi 2 minuty. Potom vmícháme masovou směs a vaříme 5 minut.

4

Zbylý Solamyl rozmícháme se lžící vody, vlijeme do polévky a za stálého míchání ještě 1 minutu povaříme.

5

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept