Vejce v křenovém krému

32 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
18 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
247 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a podélně rozkrojíme na poloviny. Osolíme a řeznou plochou dolů položíme na talířky.
  • 2
    Majonézu smícháme s jogurtem, nastrouhaným křenem, hořčicí, paprikou, citronovou šťávou, cukrem a solí. Nalijeme na vejce a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 28. 3. 2016
Vejce v křenovém krému
Co s tolika vejci po velikonocích?První chuťovka uspěla. Dobrý nápad. Použijem nejen k vejcím, ale i k masu.