Jednoduchý recept

Balkánská králičí játra

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 20420

Ingredience

1 ks Cibule
300 g Játra králičí
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
30 g Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 309 kcal
Kilojoule 1 293kJ
4% Sacharidy 15 g
17% Tuky 13 g
10% Sodík 200 mg
64% Bílkoviny 36 g

Balkánská králičí játra postup přípravy receptu:

1

Očištěná a omytá králičí játra nakrájíme na hranolky.

2

Na pánvi dozlatova osmažíme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a vyjmeme ji. Do výpeku přidáme játra a za stálého míchání je opékáme asi 2 minuty. Zmírníme příkon tepla, vložíme zpět cibuli a přidáme oloupaná, na kostky nakrájená rajčata, mletou papriku, pepř a očištěnou, na proužky nakrájenou papriku. Vše dusíme 4 minuty.

3

Nakonec pokrm osolíme a podáváme posypaný nastrouhaným sýrem.

Poznámka

Podáváme s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept