Plátky z jeleního hřbetu s bylinkovým máslem
30 min.
Ingredience
- 800gramůJelení hřbet
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 60gramůMáslo bylinkové
- 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
607 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
39 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
20 mg
Vápník
24 mg
Postup přípravy
- 1Očištěný jelení hřbet vykostíme, omyjeme a nakrájíme na silnější plátky. Maso mírně naklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme částí oleje. Necháme v chladu nejméně 1 hodinu proležet.
- 2Potom plátky masa opečeme po obou stranách na pánvi s rozehřátým olejem tak, aby zůstaly uvnitř růžové.
- 3Maso upravíme na nahřáté talíře a poklademe bylinkovým máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.