Plátky z jeleního hřbetu s bylinkovým máslem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
607 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
39 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
20 mg
Vápník
24 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný jelení hřbet vykostíme, omyjeme a nakrájíme na silnější plátky. Maso mírně naklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme částí oleje. Necháme v chladu nejméně 1 hodinu proležet.
  • 2
    Potom plátky masa opečeme po obou stranách na pánvi s rozehřátým olejem tak, aby zůstaly uvnitř růžové.
  • 3
    Maso upravíme na nahřáté talíře a poklademe bylinkovým máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.