Jednoduchý recept

Skopové kotlety na víně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 20482

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Kečup
40 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
800 g Skopový hřbet
1 kávová lžička Sůl
150 ml Víno červené
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 594 kcal
Kilojoule 2 484kJ
2% Sacharidy 7 g
56% Tuky 42 g
10% Sodík 198 mg
66% Bílkoviny 37 g

Skopové kotlety na víně postup přípravy receptu:

1

Ze skopového hřbetu nasekáme 8 kotlet, kosti po straně odsekneme a maso očistíme a omyjeme.

2

Kotlety mírně naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji na pánvi. Vyjmeme je na nahřáté talíře.

3

Olej od opékání slijeme a do pánve přidáme máslo, očištěné, na plátky nakrájené žampiony a oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli. Vše osmažíme, zalijeme červeným vínem a kečupem, přidáme papriku nakrájenou na nudličky, osolíme a krátce podusíme.

4

Kotlety přelijeme vařící směsí a podáváme.

Poznámka

Můžeme podávat se smaženými hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept