Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 48 minut
Doba přípravy: 38 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 20494

Ingredience

1 ks Citrony
36 g Máslo čerstvé
14 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Strouhanka
36 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
8 ks Telecí kotlety
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

104% Kalorie 2,048 kcal
Kilojoule 8 569kJ
3% Sacharidy 10 g
90% Tuky 68 g
89% Sodík 2 g
588% Bílkoviny 331 g

Telecí po milánsku postup přípravy receptu:

1

Telecí kotlety zbavíme tuku a kosti a naklepeme na tenké plátky.

2

Vejce rozmícháme se solí a pepřem, maso v něm omočíme. Poté obalíme ve strouhance smíchané se strouhaným parmezánem. Obalené kotlety necháme 30 minut odležet v chladničce. Maso poté osmažíme na rozpáleném oleji s máslem.

3

Podáváme teplé, zdobené dílky citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept