Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 20500
Kategorie: Maso

Ingredience

36 ml Citronová šťáva
18 g Hořčice Dijonská
700 g Hovězí svíčková
36 g Kapary
60 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
12 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
1 špetka Tabasco
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 286 kcal
Kilojoule 1 198kJ
1% Sacharidy 4 g
17% Tuky 13 g
5% Sodík 108 mg
51% Bílkoviny 28 g
Italské carpaccio

Italské carpaccio postup přípravy receptu:

1

Maso necháme ztuhnout v mrazničce, poté ho nakrájíme na velice tenounké plátky, které přendáme na servírovací talíře.

2

Hořčici, citrónovou šťávu a žloutek rozmixujeme a postupně vmícháváme olej. Do vzniklé majonézy všleháme smetanu, osolíme a opepříme, přidáme tabasco.

3

Nakrájené maso servírujeme přelité majonézou a zdobené kapary.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept