Recept

Mandlové medailonky s pepřovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20509

Ingredience

pepřová omáčka
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
100 g Majonéza
3 kávová lžička Nakládaný zelený pepř
2 ks Okurka salátová
3 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Zakysaná smetana
Mandlové medailonky s pepřovou omáčkou
100 g Mandle plátky
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř bílý
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
800 g Vepřová panenka

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 962 kcal
Kilojoule 4 026kJ
10% Sacharidy 36 g
94% Tuky 70 g
47% Sodík 939 mg
94% Bílkoviny 53 g

Mandlové medailonky s pepřovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Z omyté vepřové panenky nakrájíme medailonky, osolíme je a opepříme. Maso obalíme v hladké mouce, v rozšlehaném vejci a nakonec v mandlích.

2

Medailonky pečeme po obou stranách na oleji na pánvi dozlatova.

3

Příprava omáčky: Omytá rajčata zbavená semínek nakrájíme na kostičky a smícháme s majonézou a smetanou. Osolíme, okořeníme drceným zeleným pepřem a nasekaným koprem. Omáčku přelijeme přes očištěné, nahrubo nakrájené okurky.

4

Medailonky podáváme s omáčkou a čerstvým bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept