Krůtí ragú v pivní omáčce

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
644 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
35 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá krůtí prsa nakrájíme na nudličky. Fazolky povaříme v osolené vodě asi 5 minut, propláchneme studenou vodu a necháme okapat.
  • 2
    Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, máslo, vložíme krůtí maso a opečeme je. Osolíme, opepříme, poprášíme moukou, zamícháme a opékáme asi 2 minuty.
  • 3
    Potom přilijeme pivo, vývar, přidáme fazolky a chvíli povaříme. Vmícháme smetanu, omytá, na kostičky nakrájená rajčata a necháme jen přejít varem.
  • 4
    Nakonec pokrm podle chuti osolíme, opepříme a ozdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.