Recept

Krůtí ragú v pivní omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 20515

Ingredience

100 g Anglická slanina
2 ks Cibule červená
400 g Fazolky mražené
500 g Krůtí prsa
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
350 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
250 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
350 ml Vývar drůbeží
125 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 644 kcal
Kilojoule 2 696kJ
6% Sacharidy 23 g
47% Tuky 35 g
39% Sodík 781 mg
64% Bílkoviny 36 g

Krůtí ragú v pivní omáčce postup přípravy receptu:

1

Omytá krůtí prsa nakrájíme na nudličky. Fazolky povaříme v osolené vodě asi 5 minut, propláchneme studenou vodu a necháme okapat.

2

Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, máslo, vložíme krůtí maso a opečeme je. Osolíme, opepříme, poprášíme moukou, zamícháme a opékáme asi 2 minuty.

3

Potom přilijeme pivo, vývar, přidáme fazolky a chvíli povaříme. Vmícháme smetanu, omytá, na kostičky nakrájená rajčata a necháme jen přejít varem.

4

Nakonec pokrm podle chuti osolíme, opepříme a ozdobíme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept