Recept

Srnčí řízky s bylinkovou směsí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 20521

Ingredience

0,5 ks Cibule
1 polévková lžíce Houby nakládané
40 g Máslo čerstvé
1 ks Okurky nakládané
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
600 g Srnčí kýta
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 370 kcal
Kilojoule 1 549kJ
1% Sacharidy 4 g
24% Tuky 18 g
66% Sodík 1 g
82% Bílkoviny 46 g

Srnčí řízky s bylinkovou směsí postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté maso nakrájíme na řízky, po okrajích nařízneme, naklepeme, opepříme a potřeme olejem. Složíme je na sebe do misky a necháme do druhého dne v chladničce odležet.

2

Připravené řízky osolíme, zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji a vyjmeme.

3

Ve výpeku osmahneme nasekanou petrželku. oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, nakrájenou pažitku, okurku a houby. Přidáme máslo a když se rozehřeje, směs nalijeme na řízky.

4

Podáváme se smaženými hranolky a rybízovým nebo brusinkovým kompotem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept