Recept

Minutkový jehněčí guláš s lečem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20554

Ingredience

0,5 ks Cibule
300 g Jehněčí kýta
100 g Lečo sterilované
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
20 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
125 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 207 kcal
Kilojoule 867kJ
1% Sacharidy 5 g
18% Tuky 14 g
17% Sodík 348 mg
27% Bílkoviny 15 g

Minutkový jehněčí guláš s lečem postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté jehněčí maso nakrájíme přes vlákno na hranolky, osolíme a opepříme.

2

Na oleji rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme maso, rozetřený česnek a za stálého míchání opékáme 2 minuty.

3

Vmícháme rajčatový protlak, mírně jej opečeme a přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Osmahneme ji, vmícháme lečo, opepříme a vše krátce podusíme. Podle potřeby přilijeme několik lžic vody.

4

Podáváme se smaženými bramborovými hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept