Recept

Polévka z podmáslí se sýrovými toasty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 20558

Ingredience

sýrové toasty
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
80 g Sýr Eidam cihla 40%
4 krajíc Veka
Polévka z podmáslí se sýrovými toasty
1 špetka Kmín celý
800 ml Mléko - podmáslí
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Polévkové koření
1 polévková lžíce Pšeničná krupice
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
600 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 322 kcal
Kilojoule 1 347kJ
7% Sacharidy 24 g
23% Tuky 17 g
12% Sodík 240 mg
33% Bílkoviny 18 g

Polévka z podmáslí se sýrovými toasty postup přípravy receptu:

1

Do vařící vody s kmínem a solí zašleháme podmáslí rozmíchané s hladkou moukou a krupicí. Vše chvíli povaříme. Přidáme máslo, polévkové koření a podle chuti sůl. Do každé porce při podávání vložíme 1/2 natvrdo uvařeného vejce nakrájeného na kousky.

2

Polévku podáváme s teplými sýrovými toasty.

3

Příprava toastů: Plátky veky šikmo rozkrojíme na poloviny, potřeme máslem a posypeme nastrouhaným sýrem. Toasty krátce zapečeme v troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept