Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 1 Grilovaná chobotnice 5 1
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 20563
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 501 kcal
Kilojoule 2 098kJ
2% Sacharidy 7 g
60% Tuky 45 g
17% Sodík 348 mg
34% Bílkoviny 19 g
Grilovaná chobotnice

Grilovaná chobotnice postup přípravy receptu:

1

Chobotnicím odřízneme hlavu, vyndáme vnitřnosti, odřízneme oči a zobák. Zbývající maso zbavíme kůže a nařízneme po úhlopříčce. Očištěné maso zalijeme olejem, přidáme koření, česnek a necháme přes noc v chladu marinovat.

2

Marinované maso napícháme na grilovací jehly, necháme okapat z přebytečného oleje a dáme opékat na gril. Grilujeme do změknutí masa, poté osolíme, opepříme dle chuti. Před podáváním můžeme polít trochou olivového oleje nebo zbylou marinádou.

3

Servírujeme s dílky citronu.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept