Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 20567
Kategorie: Maso

Ingredience

36 ml Citronová šťáva
16 g Kapary
24 g Máslo čerstvé
12 g Mouka pšeničná hladká T 650
12 ml Olej olivový
6 g Petržel - nať
480 g Telecí kýta
80 ml Víno bílé
250 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 303 kcal
Kilojoule 1 268kJ
2% Sacharidy 6 g
14% Tuky 10 g
14% Sodík 273 mg
49% Bílkoviny 27 g
Piccata al limone

Piccata al limone postup přípravy receptu:

1

Maso naklepeme a lehce zaprášíme moukou. Osmažíme na rozehřátém oleji s máslem a dáme stranou.

2

Do výpeku od smaženého masa přilijeme víno a necháme vyvařit do hustší šťávy. Poté přilijeme vývar a opět vaříme do vyvaření a zhoustnutí omáčky.

3

Do omáčky přidáme citronovou šťávu a kapary, dosolíme, opepříme a vložíme nazpět maso, které necháme chvíli prohřát.

4

Podáváme posypané sekanou petrželí a kapary.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept