Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 20582

Ingredience

100 g Anglická slanina
1 ks Cibule
2 ks Feferony
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
120 g Játra vepřová
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
120 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřová kýta
200 ml Vývar z hovězích kostí
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 744 kcal
Kilojoule 3 112kJ
2% Sacharidy 7 g
84% Tuky 63 g
35% Sodík 690 mg
64% Bílkoviny 36 g

Plněná vepřová kýta postup přípravy receptu:

1

Z omyté kýty nakrájíme přes vlákno plátky, naklepeme je, osolíme a opepříme. Na tuku osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a očištěná, na nudličky nakrájená játra. Směs navršíme na plátky masa, přidáme na nudličky nakrájenou slaninu, nasekané feferonky a papriku. Maso přeložíme a okraje sklepneme.

2

Naplněné plátky opečeme na rozehřátém sádle a vyjmeme.

3

Výpek zaprášíme hladkou moukou, přidáme hořčici, osmahneme a zalijeme vývarem. Rozmícháme, ochutíme worcesterem, osolíme a chvíli povaříme. Omáčku přecedíme na porce masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept