Jednoduchý recept

Pečené hromádky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 20608

Ingredience

2 šálek Celozrnné rýžové vločky
144 g Cukr krupice
180 g Mouka polohrubá
100 g Máslo čerstvé
80 g Ovesné vločky
0,5 kávová lžička Soda jedlá
1 špetka Sůl
1 kávová lžička Tresť vanilková
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 687 kcal
Kilojoule 2 874kJ
33% Sacharidy 119 g
24% Tuky 18 g
4% Sodík 86 mg
25% Bílkoviny 14 g

Pečené hromádky postup přípravy receptu:

1

Nejprve předehřejeme troubu na 180°C. Připravíme dva plechy na pečení, které vyložíme pečicím papírem.

2

Utřeme máslo s cukrem a přidáme vejce s vanilkou. Do vzniklé směsi vmícháme jedlou sodu, mouku a sůl.

3

Nakonec přidáme vločky, směs pečlivě promícháme.

4

Na připravené plechy pokládáme lžičkou vzniklé hromádky z těsta. Pečeme 10 minut dozlatova. Hromádky necháme vychladnout a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept