Pečené hromádky

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
590 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
16 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
2 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve předehřejeme troubu na 180°C. Připravíme dva plechy na pečení, které vyložíme pečicím papírem.
  • 2
    Utřeme máslo s cukrem a přidáme vejce s vanilkou. Do vzniklé směsi vmícháme jedlou sodu, mouku a sůl.
  • 3
    Nakonec přidáme vločky, směs pečlivě promícháme.
  • 4
    Na připravené plechy pokládáme lžičkou vzniklé hromádky z těsta. Pečeme 10 minut dozlatova. Hromádky necháme vychladnout a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.