Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20609

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Cukr krupice
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
250 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
500 g Tykev

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 73 kcal
Kilojoule 305kJ
3% Sacharidy 10 g
5% Tuky 4 g
10% Sodík 201 mg
4% Bílkoviny 2 g

Tykev po řecku postup přípravy receptu:

1

Očištěnou tykev nakrájíme na hranolky. Oloupanou, na dílky nakrájenou cibuli zpěníme na rozehřátém oleji, vmícháme spařená, oloupaná a na kousky nakrájená rajčata, tykev, nasekanou petrželku, sůl a pepř. Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Podle chuti osladíme a okyselíme.

2

V hotovém pokrmu má být všechna tekutina odpařená.

3

Podáváme jako přílohu k masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept