Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20619

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 špetka Cukr krupice
1 hrst Houby sušené
150 g Klobása uzená
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
250 g Zakysaná smetana
300 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 229 kcal
Kilojoule 958kJ
3% Sacharidy 13 g
22% Tuky 17 g
13% Sodík 259 mg
16% Bílkoviny 9 g

Slovenská kapustnica postup přípravy receptu:

1

Kysané zelí osolíme, přisladíme a okořeníme. Vložíme do hrnce, zalijeme vodou a nálevem ze zelí a spolu s předem namočenými houbami a bobkovým listem uvaříme doměkka.

2

Polévku zahustíme zakysanou smetanou rozkvedlanou s moukou.

3

Nakonec do polévky přidáme na kolečka nakrájenou klobásu a vše jen prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept