Jednoduchý recept

Grilovaný filet z tuňáka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 17 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 20642

Ingredience

1 polévková lžíce Balsamico ocet
50 g Máslo bylinkové
1 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Rajčata
1 ks Salát hlávkový
1 špetka Sůl
400 g Tuňák obecný
100 g Čočka klíčky
150 g Ředkev

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 392 kcal
Kilojoule 1 639kJ
4% Sacharidy 13 g
29% Tuky 22 g
7% Sodík 146 mg
64% Bílkoviny 36 g

Grilovaný filet z tuňáka postup přípravy receptu:

1

Nejprve oloupeme ředkev, kterou nakrájíme na nudličky a vložíme do studené vody. Nakrájíme dužinu rajčat a smícháme s klíčky a připravenou okapanou ředkví, osolíme, opepříme, přidáme ocet a olej.

2

Filet z tuňáka osolíme, opepříme a grilujeme na roštu potřeném olejem asi 1O minut. Když je maso skoro hotové, položíme na každou filetu kousek bylinkového másla.

3

Filet servírujeme na plátku salátu posypaný trochou připraveného salátu z ředkve a klíčků.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept