Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 2067

Ingredience

800 g Filé z aljašské tresky
1 špetka Kmín celý
100 ml Mléko polotučné
2 polévková lžíce Olej stolní
1 ks Petržel - nať
1 ks Rohlíky bílé
100 g Slanina vepřová
40,8 g Strouhanka
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 439 kcal
Kilojoule 1 838kJ
4% Sacharidy 15 g
28% Tuky 21 g
20% Sodík 398 mg
83% Bílkoviny 47 g

Rybí roláda postup přípravy receptu:

1

Umeleme rybí filé, smícháme s vejci, strouhankou, vekou namočenou v mléce, česnekem, petrželkou a osolíme.

2

Na alobal potřený olejem dáme připravenou směs, poklademe ji slaninou a svineme.

3

Poté potřeme olejem a posypeme kmínem, zabalíme a dáme na plech, podlijeme vodou a pečeme.

4

Poté rozbalíme a dopečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept