Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 2068

Ingredience

1 špetka Citronová kůra
200 g Cukr moučkový
1 kávová lžička Hřebíček mletý
1 polévková lžíce Kakao - prášek
1 ks Kypřicí prášek do perníku
1 polévková lžíce Med včelí
0,1 l Mléko polotučné
250 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Ořechy vlašské
1 kávová lžička Skořice mletá
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 223 kcal
Kilojoule 931kJ
12% Sacharidy 42 g
6% Tuky 5 g
0% Sodík 9 mg
9% Bílkoviny 5 g

Perníkové řezy postup přípravy receptu:

1

Mouku smícháme s ostatními sypkými přísadami, rozpuštěný med, tuk a vejce vyšleháme, spojíme s moukou na těsto tuhé asi jako na lívance.

2

Na tukem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech nalijeme těsto a pečeme zpočátku v mírné a později v prudší troubě.

3

Vychladlý perník potřeme vrstvou pikantní zavařeniny a polijeme čokoládovou polevou.

4

Můžeme sypat kokosem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept